Christelijke muziekvereniging 'Juliana' heeft nieuw logo

Christelijke muziekvereniging 'Juliana' heeft nieuw logo

Met trots presenteren wij het nieuwe logo van onze muziekvereniging!

Na maanden van overleg, ontwerp en creatie zijn we tot dit bijzondere resultaat gekomen. Elk element in ons nieuwe logo heeft een betekenis. De golf symboliseert het water dat ons omringt, terwijl het kroontje verwijst naar de koninklijke onderscheiding die we hebben ontvangen voor ons meer dan honderdjarig bestaan. Daarnaast staat het kroontje symbool voor de karakteristieke Marker huisjes, terwijl de kleuren zijn geïnspireerd op de traditionele stoffen van onze klederdracht. Het frisse, eigentijdse ontwerp straalt energie en verbondenheid uit, en tegelijkertijd eert het onze geschiedenis en de muzikale erfenis die we met trots voortzetten.

We zijn Grafisch Goed uit Volendam dankbaar voor hun prachtige vertaling van onze wensen in dit nieuwe logo. Vanaf nu zal je ons nieuwe logo overal tegenkomen, vooral tijdens de komende evenementen.

Programma 2024-2025
Onder vind je ons programma met opkomende concerten. Waar kom jij allemaal langs? Zoals je ziet, hebben we veel in petto, en dat kunnen we alleen realiseren met jullie steun.

Rabo ClubSupport
Binnenkort begint de Rabobank ClubSupport-actie, en ook dit jaar doet Juliana mee! Door stemmen te verzamelen kunnen we een mooie bijdrage van de Rabobank ontvangen. Hoe meer stemmen, hoe groter de donatie. Stemmen kan als je lid bent van de Rabobank en daar een bankrekening hebt. Van maandag 2 september tot en met dinsdag 24 september kan je je stem uitbrengen. Denk je aan onze muziekvereniging?
Alvast hartelijk bedankt en tot ziens!

Agenda Christelijke muziekvereniging 'Juliana'Agenda Christelijke muziekvereniging 'Juliana'

 

JB Cookies