'Een voetbaldoel heeft ook een gevoel'

'Een voetbaldoel heeft ook een gevoel'

Bijgaande artikel is op verzoek van Jan Jonk, welke al jaren de doelnetten repareert (nettenboeten) voor Sportvereniging Marken. 

'Een voetbaldoel heeft ook een gevoel'
Het idee van de kop van dit artikel kwam bij Jan Jonk op, als hij de mobiele doelen (vaak) ziet na trainingen van de diverse teams van S.V. Marken. "Als dit zo doorgaat, stop ik met het nettenboeten", aldus Jan Jonk.

Jan ergert zich aan het feit dat als deze mobiele doelen/doeltjes gebruikt zijn binnen de omheining van het A- en B-veld, deze vaak na een training worden opgetild, op het hek worden geplaatst en verder worden geduwd en aan de ander kant van het hek neer vallen, waarbij het doel beschadigd kan raken. Jan ziet dit met lede ogen aan.

Ga goed om met voetbaldoelen
Jan wil de teams verzoeken om ook aan de andere kant van het hek de doelen/doeltjes weer op te pakken en weer 'normaal' neer te zetten. Zo beschadig je de doelen/doeltjes niet en gaan deze veel langer mee en blijft Jan z'n vrijwilligerstaak uitoefenen. "En dit scheelt ook weer (extra) kosten voor de vereniging". Ook een verzoek aan de trainers om hier op te letten.

19096b.jpg

JB Cookies