Eilandraad Marken zomer nieuws

Eilandraad Marken zomer nieuws

Marker Vlag
Tijdens het koffieconcert van de Marker Havenfeesten werd de uitslag van de enquête over een 'nieuwe' Marker vlaguitvoering bekend gemaakt. De (nieuwe) uitvoering is democratisch gekozen door de Marker bevolking en leerlingen van basisschool 'De Rietlanden'. Deze uitslag was begin juli zelfs 'nieuws' voor de landelijk media.

Om het opvragen van offertes voor de nieuwe vlag en/of /banier wat te bespoedigen, willen wij vragen welke Verenigingen, Stichtingen, Ondernemers, Buurten etcetera kunnen opgeven welke maat vlag en/of banier ze graag zouden willen bestellen. Kosten zijn dus nog niet bekend.

U kunt uw maat vlag / banier opgaven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Graag voor 31 augustus 2024.

Altena Groen Groep
Zaterdag 24 augustus vanaf 09.00 uur de 'Altena Groen Groep' weer aan de slag op de begraafplaats. Uiteraard hebben we weer vele handjes nodig, omdat ook de gemaaide taluds opgeruimd gaan worden.

De éénmalige oproep voor 'extra handjes' komt ook door het feit, dat een aantal 'vaste krachten' van de Groen Groep met vakantie zijn.

Kom jij ook? Vergeet niet een hark en/of kruiwagen mee te nemen.

JB Cookies