Herinnering contributie betaling Oranjevereniging 2023-2024

Herinnering contributie betaling Oranjevereniging 2023-2024

Beste inwoner(s) van Marken,

De meesten van jullie zijn al bekend met onze activiteiten, maar voor alle nieuwe inwoners, willen wij kort nog eens toelichten wat er van ons verwacht kan worden gedurende het jaar.

De Oranje Vereniging ‘Marken en Oranje’ organiseert voor alle bewoners iedere Koningsdag een volledig programma met een cultureel karakter van ’s morgens 07.00 uur tot ’s avonds 19.00 uur. Ook organiseren wij de activiteiten die plaatsvinden met de Dodenherdenking en Bevrijdingsdag (zoals de jaarlijkse bingo en een keer per vijf jaar een uitgebreid programma op Bevrijdingsdag). De missie van onze vereniging is bewoners en verenigingen/stichtingen met elkaar te verbinden in vrijheid. Bijna alle activiteiten zijn vrij toegankelijk, maar dit redden wij helaas niet zonder de financiële steun die wij jaarlijks van u mogen ontvangen.

Ieder jaar in januari/februari ontvangt u van ons deze brief met het verzoek de jaarlijkse bijdrage over te maken naar onze rekening,

NL14 RABO 0347 3867 76
ten name van Oranje Vereniging ‘Nederland en Oranje’.
onder vermelding van '2023-2024' en uw adres.

Wellicht is deze aan uw aandacht ontsnapt en kunt u uw bijdrage als nog voor 30 september 2024 overmaken

De standaard bijdragen die wij van u vragen zijn als volgt:

● € 12,00 voor een gezin: (ouder(s) inclusief alle inwonende kinderen t/m 17 jaar)
● € 6,00 voor alleenstaanden en/of achttienplussers

Als u reeds een automatische incasso heeft afgegeven hoeft u niets te doen en is het door uw aangegeven bedrag op 25 maart of 31 mei 2024 al automatisch van uw rekening afgeschreven. De betaling is uiteraard op vrijwillige basis en mocht u onze vereniging een warm hart toedragen en een hoger bedrag willen overmaken, dan mag u dit bedrag uiteraard verhogen.

Automatische incasso
Wilt u alsnog een jaarlijks doorlopende automatische incasso regelen, dan zullen wij ervoor zorgen dat het door u aangegeven bedrag jaarlijks van uw rekening wordt afgeschreven. U kunt deze incasso regelen door onderstaande machtiging aan te vullen met uw gegevens en af te geven op:

● Zuiderzeeweg 24 ten name van Johan van Gerven of
● Kerkbuurt 71 ten name van Astrid Commandeur of
● in te scannen en per mail te versturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Eventuele extra bijdragen (naast de standaard contributie) kunnen wij helaas niet als incasso verwerken. Deze extra bijdrage vragen wij u apart over te maken naar onze IBAN NL14 RABO 0347 3867 76 ten name van Oranje Vereniging ‘Nederland en Oranje’.

Rabo ClubSupport
Wij willen u er ook nog op attent maken dat wij meedoen met de Rabo ClubSupport actie van de Rabobank Als u een Rabobank rekening heeft kunt u ons steunen door uw stem uit te brengen op onze vereniging en zo doende de bijdrage van de Rabobank te verhogen.

Wij willen u alvast hartelijk danken voor uw bijdrage en zien deze graag tegemoet!
Oranjegroet van het COV Bestuur

Doorlopende automatische incasso machtiging in pdf

Secretariaat:
Chantal Commandeur
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

JB Cookies