Maandag 2 september start aanbrengen tweede zandlaag

Maandag 2 september start aanbrengen tweede zandlaag

Maandag, 2 september 2024 starten we weer met de vervolg werkzaamheden voor de aanleg van de de nieuwe dijk.

Voor de vakantie hebben we de eerste zandlaag, de verticale drainage en de monitoringsapparatuur aangebracht. Nu gaan we beginnen met de tweede zandlaag. We beginnen bij de Zuidkade aan de N518. Vanaf daar werken we richting de Rozewerf. In totaal verwachten we zo’n 6 weken bezig te zijn om de tweede zandlaag langs de gehele Zuid- en Westkade aan te brengen.

Maaiwerkzaamheden
Volgende week beginnen we ook met het maaien van het buitentalud van de Zuid- en Westkade. Hierbij beginnen we bij de haven en werken zo richting de N518 toe. In totaal zijn we zo’n drie weken bezig deze maaiwerkzaamheden.

Wandelroute blijft geopend
Tijdens het aanbrengen van de volgende zandlaag en ook gedurende de maaiwerkzaamheden blijft het kruinpad open. Er kan dus gewoon gewandeld worden over de dijk.


Kom langs bij het havenkantoor
Het havenkantoor is elke donderdag geopend tussen 10.00 en 12.00 uur. Kom gerust langs met uw vragen!

Mochten er vragen of opmerkingen zijn naar aanleiding van dit bericht kunt u altijd contact opnemen met ons via de contactmodule van de Bouwapp of bel/mail de omgevingsmanager Combinatie Hof op Marken:

Roy de Haan / 06-557 646 51 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

JB Cookies