Nieuws van dorpshuis Het Trefpunt juli- augustus 2024

Nieuws van dorpshuis Het Trefpunt juli- augustus 2024

De zomer is nu dan toch echt van start. Voor iedereen die bij onze Mexicaanse zomerborrel was: bedankt voor je komst en een hele fijne zomer gewenst! Ondertussen staat Het Trefpunt zeker niet stil.

Pubquiz: 12 oktober 2024
It’s quiz time! Op zaterdag 12 oktober 2024 organiseren wij een pubquiz vanaf 19.30 uur. Vooraf inschrijven op www.trefpuntmarken.nl is noodzakelijk en kost €10,- per persoon. De quiz telt acht rondes met twee pauzes, hapjes zijn inbegrepen en er is ruimte voor 100 deelnemers.

Geef je via de website op in teams van minimaal twee, en maximaal vier personen. Er zijn mooie prijzen te winnen, waaronder een hoofdprijs van €100,-.

Reminder: inschrijven voor ons cursusaanbod
Inschrijven voor onze cursusseizoen september 2024 t/m januari 2025 kan nog t/m 31 augustus aanstaande via www.trefpuntmarken.nl of een papieren formulier, te vinden op onze foyerbar.


• Cognitieve fitness voor alle leeftijden
• Streetdance voor 4 t/m 7 jaar
• Streetdance voor 8 t/m 12 jaar
• Gym voor 60+
• Stijldansen per stel of individueel
• Hatha yoga
• Zumba
• Brei-handwerkcafé – gratis
• Creatief met kralen – gratis
• Computerhulp – gratis

Twijfel je om in te schrijven? Voor iedere cursus geldt dat het bijwonen van een gratis proefles mogelijk is. Wees dus welkom om vrijblijvend een cursus te proberen.

Naast cursussen bieden we ook diverse workshops zoals klankhealingsessies op 27 oktober en 21 mei aanstaande en een tekenworkshop op 13 november aanstaande. Ook hiervoor werkt inschrijven via onze website.

Suggesties voor nieuwe cursussen en/of workshops? We streven naar een toegankelijk en aantrekkelijk aanbod voor iedereen. Stuur dus gerust een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. wanneer je een idee hebt, dan kunnen we samen de mogelijkheden verkennen.

Vacature Fitness Instructeur Fitness Marken

 Ben jij in het bezit van minimaal een Fitness Instructeur A diploma, of wil je dit op korte termijn behalen?

 Vind je het leuk om groepen mensen te begeleiden bij het behalen van hun fitness doelen?

 Laat jouw motiverende communicatie onze leden tot de laatste ronde doorknallen?

Dan zijn wij per direct op zoek naar jou!

Fitness Marken op Kerkbuurt 90 telt circa 180 leden. Voor een aantal leden die begeleid willen sporten zoeken wij op zeer korte termijn een vervangende instructeur om de begeleiding te kunnen blijven aanbieden.

We bieden een vast contract voor 10-12 uur per week. Invulling van deze uren in ochtend, middag en/of avond is flexibel en in overleg mogelijk. Je krijgt ook volledige vrijheid om naar eigen inzicht vorm te geven aan de lessen.

Tegenover jouw inzet staat een marktconforme beloning.

Interesse?
We horen heel graag van je! Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel René Schipper op 06-52691820 voor meer informatie. Wel interesse, maar beperkte beschikbaarheid? Laat ook dan van je horen. In overleg is veel mogelijk!

Kijk voor een impressie van Fitness Marken op het gelijknamige Instagram account Fitness_Marken of op onze website, www.trefpuntmarken.nl.

Online kaartverkoop The Cats Aglow 16 november 2024
Heb jij je kaart al binnen? 😉 Leuk als je erbij bent, want reken maar dat Cats hits als ‘Lea’, ‘Why’, ‘Let’s Dance’, ‘Vaya Con Dios’, ‘Sailing Home’ en ‘The Jukebox’ voorbij komen, deze avond.

Nog geen kaart? KLIK hier en bemachtig ‘m vandaag nog.

JB Cookies