Nieuws van dorpshuis Het Trefpunt september 2024

Nieuws van dorpshuis Het Trefpunt september 2024

Cursus updates

Aan de meer dan honderd cursisten die zich hebben ingeschreven voor dit najaar – hartelijk bedankt voor jullie aanmeldingen en tot ziens in ons dorpshuis! Ook de instructeurs en instructrices wensen wij veel succes en plezier, dit seizoen. Een extra grote dankjewel gaat naar onze cursuscoördinator Neel Huurman-Zeeman, die dit alles plant en faciliteert!

Heb je de uiterste inschrijfdatum gemist en wil je nog meedoen? Heb je vragen, ervaringen of suggesties voor nieuwe cursussen? Mail gerust naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Op dit mailadres kun je ook terecht om je aan te melden voor een kosteloze proefles. Voor iedere cursus geldt namelijk dat het bijwonen van een gratis proefles mogelijk is.

Na een succesvolle pilot is Cognitieve Fitness nieuw in ons aanbod. Deze cursus start vanaf 12 september aanstaande en wordt voor alle leeftijden op donderdag om 9 uur gegeven. Iedereen die lichaam en denkvermogen wil prikkelen om fit en fris te blijven kan zich nog aanmelden. Proberen kan nooit kwaad! Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om je aan te melden voor een gratis proefles op een donderdagochtend naar keuze.

Cognitieve fitness voor alle leeftijden | Streetdance voor kids | Gym voor 60+ | Stijldansen | Zumba | Hatha yoga | Brei-handwerkcafé | Creatief met kralen | Computerhulp

www.trefpuntmarken.nl

Fitness Marken updates

Inmiddels heeft Niels Roos afscheid genomen als fitness instructeur bij Fitness Marken. Wij danken Niels voor zijn jarenlange inzet en wensen hem veel succes met zijn nieuwe baan.

Mooi nieuws is dat Yorn van der Star de opleiding tot fitness instructeur A start en per deze maand de woensdagavonden voor zijn rekening zal nemen. Dit houdt in: 19.00-20.00 uur begeleid fitness faciliteren en 20.00-22.00 uur aanwezig zijn voor onze vrij fitnessers.

Voor de resterende, vrijgevallen uren zijn wij nog met spoed op zoek naar een fitness instructeur. Hiervoor hebben wij de aangepaste vacature op de achterzijde openstaan.

Wij danken onze leden voor hun begrip en flexibiliteit en daarnaast Fitness Marken Coördinator Ricardo Zeeman, die alle nieuwsupdates in goede banen leidt.2024-09-15_143349.png

Aangepaste vacature Fitness Instructeur Fitness Marken

➔ Ben jij in het bezit van minimaal een Fitness Instructeur A diploma, of wil je dit op korte termijn behalen?
➔ Vind je het leuk om groepen mensen te begeleiden bij het behalen van hun fitness doelen?
➔ Laat jouw motiverende communicatie onze leden tot de laatste ronde doorknallen?

Fitness Marken op Kerkbuurt 90 telt circa 180 leden. Voor een aantal leden die begeleid willen sporten zoeken wij op zeer korte termijn een vervangende instructeur om de begeleiding te kunnen blijven aanbieden.

We bieden een contract voor 8-10 uur per week. Invulling van deze uren in ochtend en/of middag is flexibel en in overleg mogelijk. Je krijgt ook volledige vrijheid om naar eigen inzicht vorm te geven aan de lessen. Tegenover jouw inzet staat een marktconforme beloning.

Interesse?

We horen heel graag van je! Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel René Schipper op 06-52691820 voor meer informatie. Wel interesse, maar beperkte beschikbaarheid? Laat ook dan van je horen. In overleg is veel mogelijk!

Vooruitblik uit onze agenda

 

 14 september 2024          Lekker Trefpunt          Uitverkocht
 29 september 2024           Live Café Het Trefpunt: Kees Nor          €6,- entree per volwassene
 12 oktober 2024           Pubquiz          Aanmelden via www.trefpuntmarken.nl
 27 oktober 2024          Klankschalensessie met optionele brunch          Laatste aanmeldingen mogelijk via deze linkdeze link
 13 november 2024          Tekenworkshop          Aanmelden via www.trefpuntmarken.nl
 16 november 2024          The Cats Aglow          Online tickets verkrijgbaar via deze link

 

 Graag tot ziens in Het Trefpunt!

JB Cookies