Streetdance voor kinderen in dorpshuis Het Trefpunt

Streetdance voor kinderen in dorpshuis Het Trefpunt

Aisha de Groot van Aisha's Dance Floor gaat weer voor de jeugd Streetdance lessen voor ons verzorgen.

Schrijf je nog in voor zondag 1 september via onze website, of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor het plannen van een gratis proefles.

Aisha zal dansles geven aan kinderen en volwassenen in Het Trefpunt. Ze is een professionele danslerares die in Monnickendam verschillende danslessen geeft en met regelmaat met haar leerlingen in theater ‘De Purmaryn’ in Purmerend te vinden is. Meer informatie over Aisha's Dance Floor kijk op haar website www.aishasdancefloor.nl of op haar Facebookpagina.

Voor de kinderen worden er streetdance lessen aangeboden in drie groepen voor diverse leeftijden. Binnen deze lessen draait het om plezier en alle energie eruit! Binnen iedere les wordt er spelenderwijs gewerkt aan een leuke dans. De lessen duren voor alle groepen 60 minuten. De druk ligt laag, het tempo hangt of van de groep. In de groepen 2 en 3 wordt er al wat serieuzer geoefend aan een super coole Streetdance. Binnen alle lessen wordt gebruik gemaakt van leuke hedendaagse kids, Pop en Hip Hop muziek. Dit kan Engelstalig zijn, maar ook Nederlandstalige muziek. Kledingvoorschriften zijn er niet, gewoon aantrekken wat prettig zit, sportschoenen (sneakers) zijn wel handig voor deze dansvorm.

JB Cookies