Voetbaltalenten gezocht voor S.V. Marken Heren 18+

Voetbaltalenten gezocht voor S.V. Marken Heren 18+

Voetbaltalenten gezocht voor de Heren 18+.

Wij zijn S.V. Marken Heren 18+, een gezellige gemixte groep mannen tussen de 25 en 50 jaar. Veel van deze spelers kunnen het voetbalspel niet missen en weigeren hun voetbalschoenen aan de wilgen te hangen terwijl andere spelers juist hun voetbalschoenen uit de wilgen vandaan halen.

Onze wedstrijden spelen we op zaterdag, dit zijn zowel uit- als thuiswedstrijden. We spelen vanaf medio september tot en met mei ongeveer 20 wedstrijden per seizoen. Ben je er een keer niet bij, dan is dit geen probleem, maar weet wel dat het hele team op je rekent.

Er wordt gespeeld in het 'format' 7 tegen 7. De wedstrijden worden op half veld gespeeld en duren 2 keer 30 minuten. Tijdens de wedstrijd wordt er doorlopend gewisseld. We spelen in de leeftijdscategorie 18+, dit houdt in dat iedereen vanaf 18 jaar welkom is.

Ben je 18 jaar of ouder en zit het voetbal in je bloed, schrijf je dan snel in via het aanmeldingsformulier op de site van S.V. Marken. Vermeld in je mail aan de wedstrijdsecretaris dat je wil opgeven voor de Heren 18+.

JB Cookies